Duru Butik Wordpress'e Taşındı!

Uzun zamandır wordpress'e geçmek istiyordum ki google kaynaklı blogger problemleri de ortaya çıkınca artık Duru Butik olarak wordpress'deyim. www.durubutik.com adresinden yeni sayfama giriş yapabilirsiniz. Düzenlemelerim halen devam ediyor. Yeni yazılarım artık buradan devam edecek.Yorumlarınızı www.durubutik.com adresinden yaparsanız sevinirim.
Yazılarımdan haberdar olmak için bazı güncellemeler yapmanız gerekiyor.
http://www.durubutik.com
sitesine girip sağ üst köşedeki Bu Siteye Katılın butonu ile yeni adresimize üye olabilirsiniz.
Yeni RSS adresim http://feeds.feedburner.com/DuruButik
Güncellemelerimiz bir süre daha devam edecek.
Sevgiler...




Kişiye özel kaftan tasarımımın malzemelerini resimledim. Lale deseni o kadar hoş duruyor ki kaftanda... Renklerini de çok beğendik. Sırma kordonla birleştiğinde tam bir Osmanlı kaftanı olacak. Tasarımı isteyen beyefendi yurtdışında ülkemizi temsilen kaftan giyecek. Kumaşlara olan ilgimi biliyorsunuz. Sizler için de fotoğraflamak istedim. Bu aralar fotoğrafçılıkla ilgili daha çok okuyor ve araştırıyorum. Moda fotoğrafçılığına ilgim oldukça arttı. Çok keyif alıyorum çekimler sırasında. Yeni fotoğraflarımı da zamanla ekleyeceğim. Profesyonel anlamda fotoğraf çekmek isteyenler için Hamarat Diva’da Pemra Yüce’nin yazılarını takip etmesini öneririm. Anlaşılır bir ifadesi var ve ben heyecanla takip ediyorum.

Sevgiler...

7 yorum:

Azura dedi ki...

Cok hosmus gercekten..Merakla bekliyorum bitmis halini..Ayrica verdigin 'hamaratdiva' linki icin de tesekkurler..

Laçin Tenel dedi ki...

Hakikaten lale nasıl bir desendir, hemen Osmanlı' ya gider aklım. Kaftan da muhteşem olacak eminim kordon çok yakışıyor zaten ona.
İyi çalışmalar...

tatlıhayat dedi ki...

Merhaba,bende tarihe özellikle Osmanlı Tarihine çok meraklıyım.O ihtişamına ve zerafetine hayranım kaftanlarada bayılırım.Tasarımlarınızı merakla bekliyorum.Sevgiyle...

Rumeysa dedi ki...

kuru bir soğanın asalete yolculuğudur lale.. aslında tıpkı insan gibidir.. dışarıdan gösterişli ama özünde sade.. benim için de lalenin apayrı bir yeri vardır.. babamınsa en sevdiği çiçek..:)

Ellerden Dökülen dedi ki...

Gercek den de güzel

ANTİGONE dedi ki...

kumaş çok güzelmiş gerçekten. ama asıl ben senin nasıl bir güzellik yaratacağını bekliyorum heyecanla!

DuruButik dedi ki...

Azura; Aslında bitti sayılır. Ancak yazın festivalde giyildiğinde fotoğraflanacak. O zaman yayınlayacağım inş.

Lacin; Evet kordon çok yakışıyor ama dikmesi nasıl zorladı beni. Yapıştırma kullanmak istemiyorum. Couture kurallarına aykırı:P Teşekkür ederim.

Tatlı Hayat; Merhabalar, Siz de benim gibi tarihimizin ihtişam ve zerafetinin hayranlarındansınız demek ne güzel! Sevgiler benden de...

Rumeysa; Ne hoş bir ifade; kuru bir soğanın asalete yolculuğudur lale... Sanırım artık benim de en sevdiğim çiçek oldu:) Evime laleler istiyorum:)

Ellerden Dökülen; Çok teşekkürler...

Antigone; :) Şu sıralar kordonu elimde dikmekle uğraşıyorum. Beni epey zorlayacak gibi görünüyor.

Sevgiler...

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
-->